lördag 15 december 2007

Grattis på födelsedagen Tigern

Idag är en stor dag min äldsta son fyller 21 ÅR (och är inte hemma, därför går dagens inlägg till honom) Tyckte det här var lite kul. Här kommer ditt kinesiska horoskop (du är en fire tiger) (som vi nästan gissat från början)

MÅNG STORA KRAMAR FRÅN OSS ALLA !!!!!!!!!


Tigern
January 28 1998 ~ February 15 1999 : Earth Tiger February 9 1986 ~ January 28 1987 : Fire Tiger January 23 1974 ~ February 10 1975 : Wood Tiger February 5 1962 ~ January 24 1963 : Water Tiger February 17 1950 ~ February 5 1951 : Metal Tiger January 31 1938 ~ February 18 1939 : Earth Tiger February 13 1926 ~ February 1 1927 : Fire Tiger January 26 1914 ~ February 13 1915 : Wood Tiger February 8 1902 ~ January 28 1903 : Water Tiger


Tigrar är rebeller. De är både färgstarka och oberäkneliga Deras energi och livs kärlek är stimulerande. De älskar att befinna sig i centrum och blir sällan osedda. Tigrar är otåliga och letar alltid efter action . De talar fritt ut hjärtat när de är upprörda och är misstrogna av sin natur.
Trots sitt temperament är de kärleksfulla och tillitsfulla. De har även en stor portion humor. De gillar människor, att bli involverade och är dedikerade till nödhjälp. De letar efter äventyr och i vissa delar av deras liv kommer de att bli rebeller. De påtalar gärna samhällets fel och brister för andra. De stöder protester. Även personer som inte samtycker med en tigers ståndpunkt gillar tigerns sätt att ta en ståndpunkt.
När en tiger är skadad eller ledsen vill den ha 100% support från sina nära. Logik tilltalar dem inte. De vill bli tröstade. De lyssnar väldigt noga på vad du säger till dem men sedan gör de vad de själva vill. De ger aldrig upp! De kan alltid starta om från början igen.
Människor som är födda under tigerns år har ett super ego. Försök att inte skada deras känslor. De kommer troligen aldrig att förlåta dig. De är romantiska, passionerade, och lekfulla. De är även extremt svartsjuka och vill äga sin älskade. Ifall de inte lär sig att tygla sina känslor kan de få svåra problem. De älskar livet och vill leva det fullt ut. Mycket av det de gör är baserat på känslor. Tigrar ger sig in i nya saker med stor optimism. De är väldigt generösa när du har behagat dem. De är bra värdar och ser till att du blir väl omhändertagen. De är intensiva till sättet och de har en förmåga att inspirera andra på grund av sitt sätt.
Berömda tigrar: Marco Polo, Mary-Queen of Scotts, Dwight D. Eisenhower, Marilyn Monroe

5 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

GRATTIS härifrån också!!!

Din hörna på bilden nedanför är underbart fin!!! Kramar!

Anonym sa...

Tack tack tack =)

Anonym sa...

God kväll!
Britt-Marie du är en mor, en Gudinna - en underbar gudinna att beundra och se upp till. Du är skönhetens gudinna i allvarsamma stunder, glädjens gudinna vid vilda lekar i trädgården, äventyrets gudinna i berg- och dalbanan, överflödets gudinna vid födelsedagar och först och främst, är du kärlekens gudinna. Du vet vad som är bäst för dina barn och under hela sitt liv kommer de att vara tacksamma för att du står på deras sida.
GRATTIS, GRATTIS på Dennizs födelsedag och önskar allt det bästa till honom. Han är en suverän kille som har ett varmt hjärta lika som hans underbara mamma, pappa och lilla bror.
Kram Jagoda

Anonym sa...

Tack Britten på den varma kram!
God Jul och gott Nytt år!
Må kärleken som kom den heliga natten förgylla alla dina och familjens dagar med hopp och glädje
Kram Jagoda

Anonym sa...

Vackra sanna ord =) Ikväll kommer vännerna över på rödvin,snax, lövbiff och sällskapsspel. Det komemr bli en underbar kväll :)