tisdag 30 oktober 2007

Dags för strumpor

Verkar som alla är sugna på att börja med julpysslet, kanske är det för att oktober och november är lite tråkiga, lite mörka och händelselösa (utom vissa helger förstårs).
Ja här ser ni tjejer vad ni kan roa er med att t e x sy små söta julstrumpor, själv väljer jag nog att rolla väggen röd, men dom är söta eller hur ?
Idag har jag roat mig med lite lite målning, fick en ide på spets och snor att måla små lådor som man sedan kunde förvara t e x nycklar eller fula snusdosor i (mannens) .
Sagt och gjort ner i källaren efter farmors gamla lådor (ni vet sådana som fanns på gamla byråer förr) fram med VIT färg och pensel, det var bara det att jag fick för mig att måla sidorna på lådorna och till följd av det verkar det som om lådorna svällde och fick hamras in i "lådfacket". Mannens kommentar behöver jag väl inte skriva . Nåja de blev söta, ni ska få se dem en annan dag .
Bilden kommer från Pottery barn Plankan med krokar är väl underbar !!!!!

4 kommentarer:

Spets och snor sa...

Hihi vad du är rolig! Jag vet att det är ett problem att måla sidorna. Jag gjorde det lite grand och mina är jättetröga men det skrev jag inte. kram Helena

Anonym sa...

Hej!
Skrattade högt när jag läste din kommentar på spets o snors sida. Ännu en härlig blogg att kolla in. Kul! Ska bli spännande att se "lådorna". Är säkert jättefina.
Kram Susanne :0) ( ingen egen blogg ännu.)
Ps. jag är Susanne m matrummet på Helenas blogg. Tack för fina kommentarer.ds

Bitte sa...

Nej vad roligt att ni lämnat kommentarer. Jag vill bara säga att det är pga er två som mitt liv är som det är, underbart VITT alltså. När jag hade sett din matsal Susanne var jag sjuk, på riktigt alltså 39 i temp men jag kämpade och målade om mina köksmöbler i VITT, min man höll nästan på att spärra in mig, Men det blev bra Ja du Susanne det blir säkert spännande med lådorna det syns ju inte på bild att dom inte går att öppna,( fast det vet ju alla nu) STOR KRAM TILL ER BÅDA
Bitte

Solsjö - Under en vind sa...

HI hi....ja vet hur det är att måla så lådorna knappt går in igen.....Förvaring kan man ALDRIG få för mycket av!
Även om man inte lägger klappar i alla så är ju strumporna vacker dekoration, eller hur??
Ha en bra dag! Kram!